IMG_4406

Det lyse og saftige brødet har en lang historie på italienske kjøkken som senere har strukket seg til resten av verden. Fordelen med foccacia er at den kan brukes til så mye forskjellig. Brødet kan brukes til å komplimentere et måltid som tilbehør eller forrett, samtidig kan den også være hovedfokuset som en sandwich. Vi mener at skikkelig bakst smaker godt uansett hvordan de serveres.

Vi har brukt vår kunnskap og italienske bakertradisjoner til å utvikle en skikkelig god foccacia. Derfor elter vi deigen sammen med en god mengde fordeig som har minst et døgns liggetid. Deigene dyppes i et bad med virgin olivenolje, deretter formes de for hånd flere ganger. Vi gjør det sånn for å lage en saftig, smakfull foccacia med luftig og jevn tekstur.

På bakeriet har vi nøye kvalitetsoppfølging igjennom hele prosessen. Vi gjør det for å kunne sikre at vi leverer en tradisjonsrik og god foccacia. Vi mener at god tålmodighet, engasjement og skikkelige råvarer gir den beste foccaciaen.

La oss hjelpe deg med muligheten til å garantere gjestene dine den maten du ønsker å servere.

NR 200 Lettstekt Foccacia med rosmarin

HALVSTEKT - FRYST / 650G X 11 STK