Våre produkter

Våre produkter består av ferdige utkjevlede pizzabunner og spesialprodukter. Produktene lages med den beste kunnskapen i hodet og de beste råvarene i gryta. Vi leverer til hele Norge, sannsynligheten for at du allerede har smakt en av våre produkter er stor.

Vårt standardsortiment

-Best på bunn

Vi tilbyr amerikanske og italienske pizzabunner. De er laget med den beste kunnskapen og de beste råvarene, slik pizza bør lages. Bunnene kan tilpasses etter behov, vi får til det meste.

Vi leverer pizza som folk flest kjenner, eller sånn dere mener den bør smake. Sammen kikker vi gjerne på egne oppskrifter og forslag. Bakerne våre engasjerer seg for å utvikle og tilpasse gode løsninger som smaker.

Pizzabunnene er en forutsigbar og tidsbesparende løsning. Samtidig som den ivaretar den samme gode smaken og kvaliteten. Så fokuset kan flyttes fra kjøkkenet til gjestene.

IMG_3236
IMG_4439

spesialprodukter

- Velkjente bakevarer, gjort sikkelig

Vi har i de siste årene utviklet et utvalg spesialprodukter. Bakerne våre har jobbet og testet med ulike baketradisjoner over tid for å kunne lage nye opplevelser til de samme gode smakene.

Disse produktene er et resultat av godt håndtverk og nøye oppfølgning av bakerne våre. Eltetet sammen med utvalgte råvarer.

Vi ønsker å utvide vårt sortiment. Dersom du trenger en bakevare som er utenfor vårt sortiment, så vil vi gjerne høre fra dere.

Kontakt oss

Besøksadresse:
Westend Bakerier A/S
Rudsletta 12, 1351 Rud
Norway

Telefon: (+47) 67 17 40 10
E-post: post@westendbakeri.no

Salg og Marked:
Telefon:(+47) 93 45 04 07
E-post: johan.lindqvist@westendbakeri.no

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig uforpliktende samtale.

Åpningstider:
Mandag - fredag: 08:30 til 15:00
Lørdag - søndag: stengt