Kvalitet

Når nordmenn snakker om det beste de vet om, betyr det ofte at samtalen handler om pizza. Derfor engasjerer våre bakere seg om å lage mat som bidrar til samtalen om gode smaker. Vi har brukt vår erfaring og bakerglede til å lage produkter som forenkler veien til gode smakene.

Lang erfaring i bakingbransjen har gitt oss kunnskapen til arbeide og utvikle oss fram til skikkelig gode produkter. Siden 1990 har vi levert pizzabunner til hele Norge.

Våre bakere har lang og bred erfaring i bakerbransjen. De er engasjerte og opptatt av å lage god mat. Ofte tar de med seg jobben hjem til for å smake sammen med sin egen familie. Det er fra sine egne man hører det fra.

Råvarene er utvalgt etter en nøye gjennomgang sammen med kundenes for å oppnå de beste resultatene. Vi mener at gode råvarer og ekstra tålmodighet gir de beste bakevarene.

For oss er det å produsere trygg mat fundamentalt. Vi jobber hardt for å opprettholde full kontroll av vår produksjon. Alle produktene våre testes og smakes på gjevnlig av oss. Så vi kan levere våre pizza og spesialprodukter med god sanvittighet.

Mel 1000