Om oss

Westend Bakeri startet i 1936 og er i dag Norges ledende bakeri innen produksjon av ustekte pizzabunner. Vi bruker vår kompetanse og vårt mangfoldige fagmiljø til å lage pizza og spesialprodukter som skaper minneverdige smaksopplevelser. Vi jobber daglig for å utvikle vår spisskompetanse ved å teste ut nye smaker og kombinasjoner for å skape de beste bakevarene!Vi har det derfor veldig gøy og går ofte hjem fra bakeriet med full mage

På bakeriet vårt jobber det bakere med bred fagkompetanse og engasjement for gode bakevarer. Bakerne våre representerer alle samfunnsgrupper, de er mødre, studenter, onkler og besteforeldre. For oss opprettholder mangfoldet en kreativ debatt om matkultur.

Det er ikke alltid lett for bakerne våre. De må stå opp tidlig, gjerne før sola har stått opp. Samtidig som det er tidvis fysisk utmattende. Derfor er det for oss er det ekstra viktig å skape et trygt fagmiljø, der alle føler seg velkommen. Sånn at vi, sammen kan jobbe for å komme fram til de beste løsningene.

Vi vil bidra til å utvikle kreative og smakfulle matvarer som orienterer seg rundt nåværende matkultur og samtidig forutse fremtidige mattrender.

Pizzabunn med saus
bilde2

Westend bakeri har lang historie som strekker seg helt tilbake til 1936. Siden 1990 har vi effektivisert pizzabakingen vår. Bakeriet vårt har idag tre produksjonslinjer. Det har gitt oss muligheten til å levere mer pizza og bakevarer som smaker godt.

Bakeriet ble i 2015 kjøpt opp av Umoe Restaurants. I 2018 ble vi en del av Scandza. Nå kan vi nå ut til flere markeder blant annet dagligvarebransjen.

I dag leverer vi pizza og spesialprodukter til hele norden

scandza-logo
umoe

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig uforpliktende samtale.

Besøksadresse:
Westend Bakerier A/S
Rudsletta 12, 1351 Rud
Norway

Telefon: (+47) 67 17 40 10
E-post: post@westendbakeri.no

Åpningstider:
Mandag - fredag: 08:30 til 15:00
Lørdag - søndag: stengt